2018-10-03 05:24:53• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Váratlan helyzetekkel találhatja szembe magát

Napi horoszkóp október 3-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Sok bolygó támadja a Kos jegyét, ezért muszáj kitartónak és következetesnek lennie, legalábbis a családi ügyekben fontos, hogy következetes legyen. Ma nagyon figyeljen minden apróságra, és ne döntsön hirtelen.


Bika: IV. 20. - V. 20.
Minden problémát képes ma megoldani, lerendezni. Ötleteit hajtsa végre, amit nem bír, azt feltétlenül jegyezze le, nehogy később elfelejtődjenek. Szórakoztató történeteivel bárkit elvarázsolhat.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Vénusz az ön 6. sorsterületén áll. Figyelmét most kapcsolatainak gyakorlati kérdései kötik le, nem pedig a romantika. Itt a kedvező alkalom, hogy kibeszélje és elsimítsa fennálló nézeteltéréseit szeretteivel, főleg ami az otthoni munkamegosztást illeti.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Jó lehetőséget jeleznek a bolygók, ön azonban sokat habozik, nehezen tud dönteni. Így pedig semmire sem jut. Változtatnia kell a dolgokhoz való hozzáállásán. Legyen határozott, és akkor biztosan eléri kitűzött célját.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Bátran tegye félre az aggodalmaskodást! Ha sikerül, akkor új célt találhat magának, amely végül is anyagi sikerhez juttatja. Kapcsolatai kedve szerint alakulnak, felpezsdül ön körül az élet.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Valami újdonság bukkan fel életében, ami széppé teszi a mai napját. Ez később csodás kihatással lesz jövőjére is. Mozduljon ki a megszokott, egyhangú kerékvágásból, csináljon programot azokkal, akikkel jól érzi magát.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Rák jegyében jár. Egyik ismerőse meggondolatlan viselkedésével belegázol a lelkivilágába. Ne hagyja elhatalmasodni bánatát! Őrizze meg hidegvérét. Este kapcsolódjon ki!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Vénusz is a Skorpió jegyében áll, ez jelzi, hogy kicsit többet kellene mozognia, ugyanis a kondíciója az utóbbi időben egyáltalán nem javult, sőt romlott… Az egészséges étkezésre is ügyeljen, különben gyomorpanaszai lehetnek a mai napon.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Azt képzeli, hogy a munkatársai irigyek és ellenségesek önnel szemben. Lehet, hogy ez dicsekvésnek az eredménye. Találjon kiutat ebből az állapotból, legyen egy kicsit kedvesebb és érdeklődőbb másokkal szemben!


Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Rák jegyében jár a mai napon. Bármit is csinál, ne kapkodjon, vegye észre a veszélyforrásokat. Főleg a közlekedés során és a ház körüli munkákban legyen óvatos. Este érdekes híreket hallhat egy barátjától.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Kedvező változás állhat be életében. Ma bátran költekezhet olyan dolgokra, amikre vágyakozik, mert ez a pénz meg fog térülni. Új megvilágításban látja a dolgokat, főleg a munkahelyi kérdéseket.


Halak: II. 19. - III. 20.
Váratlan helyzetekkel találhatja szembe magát, és szüksége lesz minden fortélyára, hogy kikecmeregjen a bajból. A délután már nyugalomban és jó hangulatban telik!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: